MUSIC All News

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Παράξενα συστατικά τροφίμων που τρώτε και δεν το ξέρετε...

Αίμα, κόκκαλα και κύστεις (© AP)     Σύμφωνα με τους ειδικούς του Nordic Food Lab θα έπρεπε να τρώμε περισσότερο αίμα.
Το αίμα, λέγεται ότι είναι ένα φτηνό, πολλαπλών χρήσεων, πολύ θρεπτικό και παράνομα αναξιοποίητο από τους σύγχρονους μάγειρες.
Και όχι, δεν χρησιμοποιείται μόνο για να φτιάξετε μαύρη... πουτίγκα. Όπως ξέρουμε και απ’ τα παραδοσιακά προϊόντα αίματος, το αίμα θα μπορούσε να είναι ένα καλό συστατικό σε παγωτά και μαρέγκες, δεδομένου ότι μπορούσε να είναι ένα συστατικό που συναντάει κανείς σε παγωτά και μαρέγκες, δεδομένου ότι δίνει παρόμοια γεύση με τα ασπράδια αυγών.
Μα είναι τρελοί; Μπορεί και να είναι, αλλά το Nordic Food Lab, μπορεί και τα λέει αυτά διότι ιδρύθηκε το 2008 από τον Δανό σεφ Rene Redzepi, που είναι ο άνθρωπος πίσω απ’ το Noma, το εστιατόριο 3 φορές νικητή του παγκοσμίου τίτλου.
Εάν δεν μπορείτε να χωνέψετε την ιδέα του αίματος, ποια η γνώμη σας για την κάνναβη, η οποία στις μέρες μας θεωρείται το πιο “must” συστατικό από τους μοντέρνους σεφ;
Αν βρίσκετε τα παραπάνω λίγο περίεργα, τότε προετοιμαστείτε για αυτά που έπονται. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον καταναλώνουμε ήδη κάποιο από αυτά τα παράξενα και ίσως ‘τρομακτικά’ συστατικά.
Κάνετε κλίκ για να τα ανακαλύψετε όλα τα πιο περίεργα συστατικά..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου